• +2808272282
  • info@yourmail.com

Knocking my boots

Ze had zich er al een tijd op voorbereid. Verheugd was niet helemaal het goede woord omdat ze bij poging twee net naast het net gevist had. Te direct had ze hem gevraagd of hij misschien iets met laarzen had en daarop was een nietszeggend antwoord gekomen. Toch wist ze dat ze hem beet had: het was toch niet voor niets dat ze op verschillende bijeenkomsten twee keer op rij haar had gecomplimenteerd met haar outfit “met die mooie laarzen”? Vooral die toevoeging van hem had haar een warm (en tussen haar benen ook wat vochtig) gevoel gegeven. De laatste keer had ze haar 8cm hoog gehakte zwarte leren knielaarzen onder een donkerblauw mouwloos jurkje gedragen. In combinatie met een plateau van 2 cm leek ze in laarzen net iets langer dan haar oorspronkelijke 172 cm. En omdat die jurk geen zakken had, stak haar smartphone die avond uitdagend uit de schacht van haar linkerlaars.

Schaamteloos liep ze vlak voor zijn neus aan hem voorbij. “Hai, jij ook hier?” zei ze terloops. Hij zag er goed uit, wat minder pafferig dan een paar jaar terug, zelfs wat afgetraind. Zoals ze al verwacht (of toch, gehoopt) had, kregen haar laarzen na haar begroeting de volle aandacht. “Originele oplossing voor zo’n leuk jurkje zonder zakken. Die telefoon past prima in de leuke laarzen van je.”. “Volgens mij heb je iets met laarzen want de vorige keer kreeg ik er ook al een compliment over.”, had ze hem uitgedaagd maar behalve een “niet dat ik het weet” was er niets uitgekomen. Deze keer pakte ze het anders aan. In een 1-op-1 afspraak over sponsoring kon ze wat persoonlijker worden. Voor de gelegenheid had ze een strak crème wetlook shirtje aan getrokken (waarin haar B-cup wat meer op een C-tje leek…) met daarover een leatherlook donkerblauw colbertje en cognackleurige lange leren handschoenen. Daarbij een donkerblauwe PU-plooirok (niet van echt leer te onderscheiden) met daaronder een wetlook jegging en bruine leren OTK’s met een 2cm plateau en 9 cm blokhakken.

“Heb jij wat met complimenten over laarzen of vind je het gewoon opwindend om laarzen te dragen?” knipoogde hij na een korte begroeting. Oeps, betrapt, ze voelde dat ze bloosde. Toen kwam hij dichterbij en na twee welkomszoenen op haar wang fluisterde hij in haar oor: “en ik heb inderdaad een laarzenfetisj” en daarna plaatste hij zijn laatste welkomstkus brutaal op haar mond.

Daarna ging het snel. Ze openden haar mond en duwde haar tong bij hem naar binnen terwijl haar in leer gevatte handen zijn kont masseerden. Met haar rechterhand legde ze zijn linkerhand op haar billen en tongde hem tegelijkertijd uitbundig.

Hij gromde en ze voelde zijn harde dikke lul door zijn broek tegen haar aan drukken. “Rustig aan tijger”, hijgde ze. “Laat me eerst maar eens zien hoe mooi je mijn laarzen vindt”. Terwijl ze neerplofte op zijn directiestoel en met haar gelaarsde benen over elkaar ging zitten, deed hij de deur op slot.
Al snel zat hij op zijn knieën voor haar en likte de gladde laarzen uitbundig. “Dat mag wel wat steviger” rolde het als een bevel over haar wijnrood gestifte lippen. Hij spande zijn tong aan en nu deed ze haar in bruin leder verpakte benen uit elkaar zodat hij beide schachten van teen naar hak en tenslotte de top die net boven haar knieën kwam stevig te likken, kussen en zuigen.

Haar gehandschoende vingers gingen bijna automatisch naar haar kruis. Ze had niet verwacht dat de verering van haar laarzen haar zo ontzettend geil zou maken. Ze tilde haar rok op, ritste haar jegging open en stak twee in leer verpakte vingers haar kletsnatte grotje binnen.
Een diepe kreun kwam vanuit haar binnenste. Met haar andere hand pakte ze zijn kin en bracht zijn hoofd boven haar laarzen en duwde zijn gezicht vol in haar kletsnatte grotje terwijl ze haar vingers eruit liet glijden.

Gulzig likte hij haar kutvocht op en sabbelde en zoog haar clitoris tot het formaat van een knikker. Met haar laarzen masseerde ze zijn balken en zijn keiharde staaf. Die aanmoediging was genoeg: schokkend en met lichte hoge gilletjes kwam ze klaar terwijl ze een golfje ziltig nat over zijn gezicht sproeide.
Ze dacht dat ze wel uitgeput zou zijn maar het tegendeel was waar: ze zat vol erotische seksuele geile energie!

Met haar gelaarsde benen gaf ze hem een duwtje en omdat hij op zijn hurken zak tuimelde hij achterover. Met een katachtige s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *